•     Newsletter GRATUIT
 •   Da, doresc sa ma abonez. Primesc GRATUIT Raportul special "Cele mai importante acte emise de angajator" si informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului. Nota de informare

  Calculator salariu
  Salariul Dvs.
  Brut Net
  Pers. in intretinere
  Mergi la calculator salarii pentru
  calculul detaliat


Termeni si conditii


Termenii si conditiile se refera exclusiv la website-ul www.consiliercodulmuncii.ro

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea Consiliercodulmuncii.ro, un proiect Rentrop & Straton.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare de catre dvs. a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre PortalCodulMuncii, un proiect Rentrop & Straton, nu mai utilizati acest web site.

Proprietate intelectuala
Continutul, designul, structura, precum si materialele Consiliercodulmuncii.ro apartin Editurii RENTROP & STRATON si sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
Continutul site-ului Consiliercodulmuncii.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand, dar nelimitandu-se, la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Consiliercodulmuncii.ro, un proiect Rentrop & Straton. Materialele publicate si continutulConsiliercodulmuncii.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
RENTROP & STRATON isi rezerva dreptul de a pretinde daune pentru prejudiciile suferite prin preluarea fara drept a textelor sale de catre terte persoane.

Consiliercodulmuncii.ro isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul website-ului in functie de schimbarile ce au loc in domeniile acoperite.

Consiliercodulmuncii.ro nu este responsabil de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din acest website.

Consiliercodulmuncii.ro nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale website-ului.

Consiliercodulmuncii.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe website.

Consiliercodulmuncii.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

Nota de Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Rentrop & Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si a prelucrarii ei.

Va rugam sa puneti intrebari concrete, pentru a putea primi raspunsuri la fel de concrete. Va mai rugam sa puneti intrebari doar din domeniile acoperite de acest portal, si anume:  legislatia muncii, salarizare, asigurari sociale, resurse umane. Ne rezervam dreptul de a nu lua in considerare intrebarile care NU tin de unul dintre aceste domenii.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Marketing - Baze de Date din cadrul firmei Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Ghiseul Extern 3, O.P. 39, Sector 3, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 
 

In masura in care pentru accesarea Site-ului sunt necesare inregistrarea unei parole si a unui username, Utilizatorul nu va putea utiliza aceste informatii decat pentru propriul acces, fiind interzisa cu desavarsire divulgarea acestora catre alte persoane. De asemenea, Utilizatorul trebuie sa ia toate masurile necesare pentru ca acest gen de informatii sa nu poata fi utilizate de catre alte persoane in mod abuziv.

Administratorul accepta, in sensul celor de mai sus ca Utilizatorul sa poata folosi parola de acces si username-ul sau pentru maximum 3 (trei) posturi de lucru/adrese IP (corespunzatoare, de exemplu, unui post de lucru de serviciu, postul de lucru de la domiciliu/resedinta si un post de lucru mobil – laptop/tableta/telefon mobil). Cu toate acestea, accesarea nu va fi posibila, in mod simultan, de pe doua posturi de lucru.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a acestor prevederi Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, nefiindu-i imputabila  nicio responsabilitate pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens